egyedi ajtó készítés. bejárati ajtó készítés, beltéri ajtók

Egyedi ajtó készítés, minőségi asztalos munkák

Műemlék és műemlék jellegű, minőségi új fa ajtók, akár egyedi méretekben, különleges faanyagokból is.

» » »

Egyedi ajtó készítés - beltéri ajtó, bejárati ajtó készítés

Egyedi ajtó készítése

A beltéri ajtó készítés, illetve a bejárati ajtó készítése során is felmerülhet az igény, egyedi ajtó készítésére. Akkor beszélünk egyedi ajtóról, amikor a szabványtól eltérő, egyedi méretű, kialakítású, anyagú, színű ajtó készítése a feladat.

A Tóbiás Bt. vállal mindenféle egyedi ajtó készítését, az ajtó felmérésétől, az ajtóhoz szükséges anyagok kiválasztásán keresztül az ajtó megtervezését és kivitelezését. Több egyedi méretű ajtót is készítettünk már. Leggyakrabban műemlék és műemlék jellegű nyílászárók cseréjekor merül fel az igény, hogy az új ajtó elkészíteskor a korábbi műemlék ajtó méreteit, formáit hűen lemásolva készítsük az az ajtót.

Egyéb egyedi igény lehet különleges anyagok (fa anyagok, festékek, festések, nyitási formák) felhasználása. Az egyedi ajtó készítése csak akkor kerül több időbe, pénzbe, ha ez több munkát, bonyolultabb techonlógiai feladatokat állít az ajtó készítője elé. Általában az egyedi ajtó csak a méreteiben különbözik egy szabványos nyílászárótól.

Egyedi bejárati ajtó készítés

Egyedi bejárati ajtó készítése

Egyedi méretű, alakú ajtó igény legtöbbször a külső, bejárati ajtó esetében merül fel. Az egyedi ajtó készítése az egyedi méret, alak, elrendezése, faanyag, faminőség egyediségében nyilvánulhat meg.

Amennyiben egyedi bejárati ajtó készítési felkérést kapunk, az első feladat a helyszíni felmérés, amely során a pontos bejárati ajtó méreteket, az ajtó nyitás irányát, oldalát, az új fa ajtó anyagát, színét lehet egyeztetni, meghatározni. Ilyenkor lehet a felhasználói igényeket és a szakmai érveket ütköztetni és ez alapján meghozni a legjobb döntéseket. Mindenki tudja, hogy egy bejárati ajtóval szemben, így az egyedi tervezésű és kivitelezésű ajtó esetén is szigorú szabályoknak, szabványoknak kell megfelelni az ajtónak. A legfontosabb igényeink a jó időjárás állóság, stabilitás, biztonség, megbízhatóság, minőség.

Egyedi bejárati ajtó készítésekor sem tudunk engedni a munkánk minőségéből, így a biztonságot, stabilitást biztosító egyéb szükséges anyagok (alapozó, festés, lakk, lazúr, zár, szerelvények) kiválasztásából. A több étvizedes tapasztalatunkra támaszkodva, csak a megbízható, stabil, minőségi anyagokat részesítjük előnybe. Így tudjuk az elkészült egyedi ajtóinkra a saját, kiemelt garanciát vállalni.

 
Ajtó, ablak készítés
új fa ajtó készítése, ajtó készítés fából
kültéri, beltéri fa ajtó

Bejárati ajtó, beltéri ajtók készítése bármilyen fa alapanyagból, hőszigetelt üveggel is.

ablak készítés, fa ablakok, új fa ablak készítése
új fa ablakok készítése

Bármilyen, bukó-, nyíló-, fix hőszigetelt új fa ablakok készítése. Minőségi, egyedi nyílászárók.

bútor készítés
egyedi fa bútor készítés

Minőségi, egyedi tömör fa bútorok készítése, szinte bármilyen faanyagból, egyedi méretek igények.

egyedi asztalosipari munkákat is vállalunk
minőségi, egyedi megoldások

Különleges, egyedi asztalosipari munkák. Lépcsők, spaletták, egyéb fa termékek, design elemek.

műemlék nyílászáró készítés
műemlék nyílászáró készítés

Műemlék és műemlék jellegű ajtók és ablakok pótlása, felújítása.

 
Hirdetés