asztalos munkák, bútor készítés

Egyedi, minőségi bútor, szekrény készítés

Minőségi, valódi fa bútorok, szekrények készítése, egyedi elképzelések szerint.

» »

Bútor készítés - asztalos munkák

Bútor készítés , Konyhabútor készítés

Vállaljuk egyedi, minőségi asztalos munkák elvégzést, legyen az szinte bármilyen fából készült berendezési tárgy. Ilyen lehet a különböző bútorok, nyílászáró kiegészítők és berendezési tárgyak készítése.
Vállaljuk spaletta, zsalugáter, kerítés, nappali, konyha, hálószoba bútor mellett gardrób szekrény és akár radiátor szekrény készítését is.

Teli fa konyha bútor készítés

Bútor készítés , Konyhabútor készítés

Vállaljuk egyedi, minőségi konyha bútorok készítését. A szekrény vázát is tudjuk teli fából készíteni, de általában a konyhaszekrény vázát OSB lapokból építjük fel. Ezzel jelentős ár és munkaidő spórolható meg. Az konyha ajtók és fiók előlapok készítése teljenes fából készül, amelyet szinte bármilyen fából elkészítünk, a kért szín és erezet mintázathoz illeszkedve.
A széles, minőségi alapozó, lazúr és festék választékunkkal bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani, hogy álmai teli fa konyhaszekrényéhez juthasson.

Gardrób szekrény, hálószoba bútor

Hálószoba bútor készítés , gardrób szekrény készítés

Vállaljuk egyedi, minőségi gardrób szekrények, hálószoba bútorok készítését. A szekrény vázát tudjuk teli fából készíteni, de általában a szekrények vázát OSB lapokból építjük fel. Ezzel jelentős ár és munkaidő spórolható meg. A gardrób és hálószoba szekrény ajtók és fiók előlapok készítése a kiválasztott fából készül, amelyet ezt követően a kért szín és erezet mintázathoz illeszkedve festünk, vagy lazúrral színezünk, kezelünk.
A széles, minőségi alapozó, lazúr és festék választékunkkal bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani, hogy az elképzelésének megfelelő hálószoba bútort szállítsuk le.

Nappali szekrények, szoba bútor

Hálószoba bútor készítés , gardrób szekrény készítés

Vállaljuk egyedi, minőségi nappali szekrények, egyéb szoba bútorok készítését. A szekrény vázát tudjuk teli fából készíteni, de általában a szekrények vázát OSB lapokból építjük fel. Ezzel jelentős ár és munkaidő spórolható meg. A nappali és egyéb szoba szekrény ajtók és fiók előlapok készítése a kiválasztott fából készül, amelyet ezt követően a kért szín és erezet mintázathoz illeszkedve festünk, vagy lazúrral színezünk, kezelünk.
A széles, minőségi alapozó, lazúr és festék választékunkkal bármilyen elképzelést meg tudunk valósítani, hogy az elképzelésének megfelelő szoba bútort szállthassuk le.

 
Ajtó, ablak készítés
új fa ajtó készítése, ajtó készítés fából
kültéri, beltéri fa ajtó

Bejárati ajtó, beltéri ajtók készítése bármilyen fa alapanyagból, hőszigetelt üveggel is.

ablak készítés, fa ablakok, új fa ablak készítése
új fa ablakok készítése

Bármilyen, bukó-, nyíló-, fix hőszigetelt új fa ablakok készítése. Minőségi, egyedi nyílászárók.

bútor készítés
egyedi fa bútor készítés

Minőségi, egyedi tömör fa bútorok készítése, szinte bármilyen faanyagból, egyedi méretek igények.

egyedi asztalosipari munkákat is vállalunk
minőségi, egyedi megoldások

Különleges, egyedi asztalosipari munkák. Lépcsők, spaletták, egyéb fa termékek, design elemek.

műemlék nyílászáró készítés
műemlék nyílászáró készítés

Műemlék és műemlék jellegű ajtók és ablakok pótlása, felújítása.

 
Hirdetés